DECLARATIA UNICA

150 LEI – Intocmire si depunere declaratie unica persoane fizice

300 LEI – Intocmire si depunere declaratie unica persoane juridice

* persoana fizica se identifica prin CNP, iar persoana juridica prin CIF.
** tarifele pot varia in functie de numarul de documente procesate.

Declaratia unica se depune numai în format electronic, pana la data de 30 iunie, inclusiv.
Se vor acorda bonificații de până la 10% tuturor persoanelor care vor plăti până la 30 iunie impozitul pe venit și contribuțiile sociale aferente veniturilor/câștigurilor obținute în 2019, astfel:
– Pt plata integrala a datoriior se acorda bonificatie 5%
– Pt depunere pe cale electronica se acorda bonificatie 5%

Intocmire si depunere declaratia unica

    Declaratia unica trebuie depusa de catre persoanele fizice care realizeaza venituri in Romania sau/și in strainatate, care datoreaza impozit pe venit si contributii sociale obligatorii, potrivit prevederilor Codului fiscal. Declaratia trebuie depusa si de catre persoanele fizice care nu realizeaza venituri si care au optat pentru plata contributiei de asigurari sociale de sanatate.

    Declaratia trebuie depusa in termen de 30 de zile de la data producerii evenimentului, in cazul contribuabililor care incep o activitate în cursul anului fiscal şi a celor care obtin venituri din cedarea folosintei bunurilor din patrimoniul personal, altele decat veniturile din arendare pentru care impunerea este finala si care nu au avut, pana la acea data, obligatia depunerii declaratiei unice.

    Toate datele cu caracter personal vor fi utilizate doar in scopul realizarii obiectului contractului (intocmire si depunere declaratie unica), si nu vor fi dezvaluite catre terte persoane.