For Future

Curs contabilitate, curs resurse umane

Cursuri acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
Certificatele de absolvire sunt recunoscute la nivel national și European, cu valabilitate nelimitata.

Cursurile se tin in sistem mixt : fizic in orasul Constanta si online folosind platforma Zoom.  Cursurile sunt autorizate – online si  fizic.

Curs contabilitate

Durata cursului este de 7 saptamani, si are 3 module:
modulul 1- CONTABILITATE PRIMARA
modulul 2 – CONTABILITATE FINANCIARA
modulul 3 – CONTABILITATE INFORMATIZATA

Data de incepere a urmatoarelor cursuri: 11.06.2024;  12.09.2024
Perioada de Inscriere: cu cel putin 2 zile inainte de inceperea cursului
Pretul este 2250 lei – daca se achita integral, pretul va fi 1950 lei. Se poate achita in doua rate egale, la inceput 1125 lei si dupa 4 saptamani diferenta de 1125 lei. Se va plati pe baza documentului fiscal / factura prin virament bancar. Pretul include si taxa de examinare si eliberarea certificatului  de absolvire.

Curs resurse umane

Durata cursului este de 8 saptamani, si are 5 module:
modulul 1- ADMINISTRAREA RESURSELOR
modulul 2 – COMPLETAREA DOCUMENTELOR SPECIFICE RESURSELOR UMANE
modulul 3 – ADMINISTRAREA REGISTRELOR DE EVIDENTA A LUCRATORILOR – REVISAL
modulul 4 – INREGISTRAREA, EVIDENTA SI SALARIZAREA LUCRATORILOR – REGES
modulul 5 – PRELUCRAREA EVIDENTELOR, PONTAJELOR SI GENERAREA STATELOR DE SALARII

Data de incepere a urmatoarelor cursuri: 24.07.2024
Perioada de Inscriere: cu cel putin 2 zile inainte de inceperea cursului

Pretul este 2000 lei – daca se achita integral, pretul va fi 1500 lei. Se poate achita in doua rate egale, la inceput 1000 lei si dupa 4 saptamani diferenta de 1000 lei. Se va plati pe baza documentului fiscal / factura prin virament bancar. Pretul include si taxa de examinare si eliberarea certificatului  de absolvire.
Locurile disponibile se ocupa in ordinea achitarii facturilor.

Curs contabilitate primara

Data de incepere a urmatoarelor cursuri: 22.06.2024;  20.07.2024
800 lei

Curs miniantreprenor

Data de incepere a urmatorului curs: 03.06.2024;  05.08.2024
1500 lei

Curs fiscalitate

Data de incepere a urmatorului curs: 27.08.2024
375 lei

Curs returo SGR

Data de incepere a urmatorului curs: 18.06.2024
280 lei

Curs declaratii

Data de incepere a urmatorului curs: 20.08.2024
600 lei

Curs e-factura + e-transport + e-sigiliu

Data de incepere a urmatorului curs: 23.07.2024
490 lei

Curs e-transport

Data de incepere a urmatorului curs: 23.04.2024
360 lei

Curs SPV + Curs control ANAF/antifrauda

Data de incepere a urmatorului curs: 30.07.2024
500 lei

Inscriere la curs


  Cursurile imbina teoria cu practica – se va pune accent pe PRACTICA!

  Obiectivul nostru este ca participantii la curs sa invete cum se completeaza documentele (contabilitate – documentele de evidenta financiare, circuitul si  clasificarea acestora; resurse – documentele de constituire dosar personal) – fiecare cursant va avea un caiet de practica.

  Cursurile sunt gandite astfel incat sa se inteleaga exact circuitul documentelor din toate punctele de vedere: primar, financiar , dar si informatizat, adica se va efectua inregistrarea documentelor intr-un program de contabilitate. Se vor intocmi registrele obligatorii , auxiliare , balanta contabila si bilantul contabil – se va analiza  provenienta sumelor din inscrisuri – se va pune accent pe acest aspect.  Se vor intocmi si depune declaratiile fiscale la ANAF.

  Cursurile sunt predate de experti contabili, membrii ceccar, si prezinta modul de lucru al unui contabil in practica: incepand de la documentul contabil, efectuand analiza operatiunii contabile, inregistrand tranzactia in conturi pentru intocmirea balantei/bilantului contabil si luand in calcul aspectele fiscale (vor avea loc la sediul firmei de contabilitate).

  Echipa de lectori

  Cum se desfasoara un curs de contabilitate

  Opinii cursanti

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Average rating:  
   12 reviews
   by Barbasura Cătălina
  Recomand tuturor care doresc sa învețe cu adevărat contabilitate. Se pune foarte mult accent pe practica!

  Mulțumesc mult pt toate informațiile acumulate pe tot parcursul cursului!

   by Ionela Spunei

  Am participat la cursul de contabilitate, când m-am înscris nu știam absolut nimic, pot spune că la terminarea acestui curs am rămas cu foarte multe cunoștințe!
  Mulțumesc frumos echipei de profesioniști for future!

   by Grigore Andreea

  Când am început acest curs nu știam absolut nimic ce ține de resurse umane,chiar din primele ore am inceput sa învăț (datorită oamenilor profesioniști și bine pregătiți) ,am avut parte de cei mai buni trainer.
  După aceast curs am prins curaj, încredere dar cel mai important lucru sunt pregătită să mă angajez in orice moment în acest domeniu.
  Vă mulțumesc mult pentru tot! 🥰

   by Andreea Georgiana

  O echipă minunată și profesionistă si minunată. Nu mă așteptam ca in cardul unui curs să învăț atâtea lucruri noi și să stăpânesc atâtea informații. Respect și mulțumiri!

   by Nicoleta
  Recomand cu toată încrederea,o echipa de profesioniști, care explică pe înțelesul tuturor.Pentru mine a fost o experiență unică!

  Mie personal acest curs mi-a adus foarte multe informații importante,de care sunt sigură că mă voi folosi pe viitor.Aici am întâlnit niste persoane profesioniste in domeniul contabil,care de fiecare data ne-au explicat și ne-au ajutat sa înțelegem.💯 Recomandat cu toată încrederea!!

   by Nina Oancea
  RECOMAND

  CU DEOSEBITĂ STIMĂ ȘI ADMIRAȚIE PENTRU MINUNATUL COLECTIV DE LA FOR FUTURE. SUNT FERICITĂ CĂ AM FĂCUT PARTE DIN PRIMA PROMOȚIE A CURSULUI DE CONTABIL 🥰.ESTE UN VIS ÎMPLINIT PENTRU MINE ȘI O EXPERIENȚĂ MINUNATĂ ALĂTURI DE ECHIPA FOR FUTURE ȘI DEOSEBITII COLEGI DE CLASA . VĂ MULȚUMESC ȘI RECOMAND TUTUROR SĂ TRĂIASCĂ ACEASTA EXPERIENȚA MINUNATA 🌸❤️🌸❤️

   by Liviana Arbureanu

  Curs interactiv, foarte practic, formatori dispuși sa ne răspundă la toate întrebările, se asigura ca am înțeles noțiunile, comunicare foarte ușoară cu aceștia.

   by Micsa Floriana
  Un curs adevarat de contabilitate!!

  Acest curs este dedicat persoanelor care vor sa inteleaga cu adevarat contabilitatea! Predat de oameni cu suflet, experti in tainele contabilitatii, care practica zi de zi aceasta meserie, si pun accent pe exemple practice, asa cum se lucreaza in contabilitate, in REALITATE. Cu documentele in fata, veti invata exact la ce sa va uitati, sa le intelegeti si sa faceti inregistrarile corecte.
  Sunt mandra absolventa (din prima serie!!!) a acestui curs, predat de oameni rabdatori, care raspund fiecarei intrebari, si care se asigura ca ai inteles fiecare lectie parcursa!
  Multumesc fiecarui profesor pentru cele invatate!! Sunteti extraordinari!! Va voi recomanda peste tot!!!

   by Diana
  Recomand cu încredere

  Sunt studentă în anul 1 la Contabilitate, iar acest curs m-a ajutat mult pentru a înțelege acest domeniu în practică, nu doar de pe cursurile nesfârșite și neînțelese de la facultate. Cum spune și descrierea, s-a pus accent pe practică și asta face diferența.
  Diploma dobândită a venit la pachet, dar este “0” atunci când nu știi să pui în practică ce ai învățat. Până la urmă, nu te întreabă nimeni ce diplome ai, ce facultăți ai, ci ce anume știi să faci și cât de bun ești în domeniu.

   by Lincan Armando Eduard
  Recomand

  Vă mulțumesc pentru studiile efectuate în cadrul Forfuture, am avut parte de o experienţă extraordinară, dar și una specială, întrucât am cunoscut formatori bine pregătiți în domeniul Științelor Economice.

  Această experiență în cadrul Forfuture, diferită de orice învățasem până atunci, a influențat foarte mult dezvoltarea mea profesională și personală. Am experimentat un alt mod de învățare, bazat mai mult pe practică, marcând o influență deosebită asupra modului în care mă raportez la profesia mea, și nu în ultimul rând la oamenii cu care lucrez.
  În încheiere, îmi exprim încă o dată  mulțumirea  pentru  pregătirea specialiştilor – economişti, dar şi deschiderea orizonturilor noi care ne dau posibilitatea de a evolua în continuu.
  Cu stimă și respect,
  Lincan Armando Eduard

   by Dinu Alexandru-Cristian

  Sunt Alex, sunt un antreprenor tânăr care tocmai a terminat facultatea. Am decis sa fac aceste cursuri pentru aprofundarea studiilor. Da, am învățat mai mult în 7 săptămâni de cursuri decât în 3 ani de facultate. Mulțumesc firmei FOR FUTURE. Nu a existat relație profesor- elevi sau patron-client , am fost o echipa și atât , o familie în cadrul căreia, pe langa cursul propiu-zis ne împărtășeam fiecare spețele noastre din domeniile de activitate pe care le prestam.

   by Grigore Dorina
  Recomand

  Am urmat cursurile de contabilitate sub îndrumarea echipei de profesioniști si practicieni absolut minunați. Recomand si vreau sa punctez : cursurile sunt intensive,se lucrează pe documente ,cu creionul pe hârtie si multă atenție.
  Mulțumesc frumos!
  🌻Sunt mândră ca am facut parte din prima echipă de cursanti!